Coolhunts

Tapas in plaats van cake bij uitvaart.

Koffie met cake bij een uitvaart is blijkbaar een standaard, dit wist ik niet aangezien ik er gelukkig nog niet veel heb hoeven meemaken. Nu is er een verandering hierin gaande en kiezen steeds meer mensen voor een gezellige borrel met tapas in plaats van koffie met cake. Dit vind ik erg leuk aangezien mensen dan van te voren al kunnen zeggen wat ze als eten bij hun eigen uitvaart willen hebben. Ben je een pannenkoekenbakker en hou je het meest van pannenkoeken, dan vraag je gewoon of er misschien pannenkoeken bij je uitvaart geserveerd mogen worden.
Het brengt zoveel meer mogelijkheden met zich mee en mensen kunnen hun uitvaart steeds meer tot in detail plannen.

Bij uitvaartonderneming Yarden is deze verandering gespot en het is ook bevestigt door de Brancheorganisatie Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).
“Als iemand een keukenprins was, dan kom je niet aanzetten met koffie en cake.” Paul Coeslag van de BGNU

uitvaart-eten

Bron: Metro, 14-03-2013
Marlies Dinjens
http://www.metronieuws.nl/nieuws/koffie-met-cake-wordt-tapas-en-wijn-bij-uitvaart/SrZmcn!OO4uhIozhl4c/

Fairtrade is booming
Wat:
Fairtrade producent zie je tegenwoordig bijna overal, of het nou een Max Havelaar keurmerk heeft of een ander keurmerk.
Fairminds is een organisatie die zich richt op jongeren tussen 18 en 28 jaar en organiseert bijvoorbeeld Papercraft workshops maar heeft ook een review panel die de Fairtrade producten reviewen.

Waarom?
Fairtrade is hot omdat het goed is voor verschillende doeleinden. Fairtrade producten zijn namelijk meestal van best goede kwaliteit maar ook nog eens krijg je er een goed gevoel van omdat je er ook iemand mee helpt. De maker krijgt namelijk een Fair prijs voor zijn producten. Ik hou zelf ook erg van de fairtrade producten omdat het altijd one of a kind producten zijn, geen een is hetzelfde.
dit is waar

Bron:
http://www.ditiswaar.nl/dit-is-waar
http://www.fairminds.nl

Meer gameplezier met aangepaste muis!

Wat?
Razer heeft een collectors edition muis uitgegeven van League of Legends. Deze muis heeft 6 knoppen waarmee je met je duim je favoriete items makkelijker kan selecteren en het gamegemak nog plezieriger wordt. Er waren al muizen met 12 knopjes maar deze speciale editie hoefde er maar 6.

Waarom?
Zelf speel ik super graag League of Legends met vrienden of alleen. Het is een leuke game die geschikt is voor vele leeftijden. Deze muis ziet er ook mooi chique en elegant uit en die knopjes had ik nog nooit van gehoord. Wie wil er nou niet een muis van zijn favo game?

muis

Bron: Power Unlimited
06-03-2013
Trees
http://www.pu.nl/artikelen/nieuws/league-of-legends-muis-en-muismat-verkrijgbaar/ 

NFC Skylanders techniek nu ook voor Pokémon!

Wat?
NFC staat voor Near Field Communication, dit lijkt op wat er tot nu toe is gebruikt met Skylanders. Je scant namelijk een fysiek poppetje in en dan komt deze in-game tot leven. Zo heb je niet alleen het poppetje maar ook het in-game poppetje. Voor het eerste spel met deze techniek komt Nintendo voor de Wii U met een Pokémon spel. Alle vooruitgang die je boekt wordt op het speelgoedfiguurtje opgeslagen. De naam voor het nieuwe Pokémon spel is Pokémon Rumble U.

Waarom?
Skylanders is een grote hit bij kinderen en wordt niet alleen in Nederland goed verkocht. Nintendo hoopt hierop in te spelen door een van zijn eigen best verkochte games hier op uit te brengen. Dit vind ik enorm cool aangezien Pokémon gewoon een geweldig concept is. Door je eigen poppetjes te kopen en deze in de game te gebruiken voel je een betere connectie met het in-game character.
Pokemon

Bron : Power Unlimited
13-03-2013
Teunis
http://www.pu.nl/artikelen/nieuws/nieuwe-pokemon-wii-u-game-ondersteunt-nfc/

Emma Janssen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s