3 x coolhunten

1. Tattoo is kunst

De tattoo is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De tattoo salons schieten als paddenstoelen uit de grond, musea houden tentoonstellingen over tatoeages en sommige culturen tatoeëren al eeuwen lang, daar is de tattoo geen keuze maar een must.

Via Pinterest kwam ik deze foto’s tegen. Ik vind tatoeages erg mooi en hou er van als mensen een mooi kunstwerk op hun lichaam laten zetten.
Deze drie foto’s sprongen er mij uit. Dit gaat verder dan alleen een tattoo laten zetten. Het is onderscheidend een kunstwerk waar veel tijd, liefde en geld in is gestoken.

De tattoo valt onder bodymodification, dit is een grote trend waar niet alleen tattoo’s onder vallen maar ook implantaten, piercings enzovoort.
Naar mijn mening zal bodymodification blijven transformeren omdat mensen altijd onderscheidend willen blijven dus steeds op zoek gaat naar iets nieuws.

bron: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/lifestyle/5645-de-tattoo-als-kunst.html

tattoo tattoo 2 tattoo 3

2. Het nieuwe Louvre

In 2014 zal er in Abu Dhabi een nieuw museum geopend worden, het Louvre Abu Dhabi. Ik was twee weken geleden in het Louvre in Parijs en zag daar tot mijn verbazing dat de deze plannen er zijn.
Abu Dhabi is de afgelopen tijd een bekende plaats geworden waar veel geld in omloop is. Het nieuwe Louvre zal het eerste universeel museum zijn in de Arabic World.

Ik vind het een opmerkelijk initiatief om in Abu Dhabi een tweede Louvre te bouwen. Daarnaast denk ik dat het een hype kan gaan worden aangezien het een museum wordt wat uitgesproken is en mensen nieuwsgierig kan gaan maken.
Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen van de dit museum in de toekomst.

http://www.louvre.fr/en/louvre-abu-dhabi

louvre

3. Glow in the dark maakt alles tof

Afgelopen weekend was ik aan het ice karten in Rucphen. Het ice karten was op zichzelf staand al heel tof. Maar tot mijn verbazing zag ik dat je daar ook Glow in the dark midgetgolf kan spelen.
Hoe vet is het om met je kinderfeestje te gaan midgetgolfen in het donker. Zoiets sufs als midgetgolf wordt op deze manier weer hip en onderscheidend gemaakt.

minigolf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s