Witte auto’s worden steeds populairder

Tegenwoordig is elk gezin wel in het bezit van een auto. In de meeste gevallen beschikken gezinnen over meer dan 1 auto. Één voor de man en één voor de vrouw. De straten in woonwijken en steden staan er vol mee. En helaas is het op de snelwegen ook vaak erg druk.

Wat mij nu is opgevallen de laatste tijd is dat ik steeds meer witte auto’s voorbij zie komen, zowel op de snelweg als op opritten . Dit was een paar jaar terug nog niet zo. De enige witte auto’s die je toen zag waren bestelbusjes.

Het is mooi om te zien dat er steeds meer witte auto’s komen. Mensen stappen dus van hun gewoontes af en veranderen van kleur. En dat terwijl je op een witte auto best zuinig moet zijn. Je ziet er namelijk alles op.  Hierdoor zullen mensen waarschijnlijk ook voorzichtiger gaan rijden en zullen er minder ongelukken gebeuren.

De kleur wit begint een trend te worden onder mensen. De kleur wit wordt nu meer gewaardeerd, waarschijnlijk omdat er nu meerdere producten in wit verschijnen. Kijk maar naar de producten  van apple deze zijn voornamelijk wit en zilver. Apple staat voor design, modern en hip. Tegenwoordig zijn er al van verschillende merken al een hoop mooie witte auto’s. Die er tegelijkertijd ook stoer uitzien.  Voor het aanschaffen van een witte auto hoef je je tegenwoordig ook niet meer te schamen, het heeft geen uitstraling meer van goedkoop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s