May I Present, Dé 3 tassentrends voor lente/zomer 2013

Wat werd er geshowd op de catwalk in Parijs, New York, Londen en Milaan voor zomer 2013? Alle tassentrends van lente/zomer 2013 voor jou op rij.

Waarom zijn tassen een mega trend bij vrouwen? Elke vrouw wil er goed uit zien en een tas kan daarbij niet ontbreken.
Vaak zien vrouwen tassen als musthaves en kan het niet ontbreken bij de outfit. De zomer van 2013 staat in het teken van de felle kleuren. Allerlei kleuren waar vrouwen gek op zijn!

Een aantal musthaves op het gebied van tassen die niet in je voorjaar- en zomergarderobe mogen ontbreken: De witte tas

De modekleur wit gaan we ook terugzien in de tassen deze zomer. In oneindig veel collecties vormen de witte tassen de belangrijkste accessoires. Ontwerpers als Paul e JoeMax MaraRochas en Castelbajac hebben diverse uitvoeringen van de all-white tas laten zien op de catwalk. Deze tas is te combineren met alle mogelijke outfits, dus een echte must-have!

WitteTassen

 

Dierenprint
Net zoals in 2012 gaan we de tas met dierenprints weer veel in het straatbeeld zien. Alle mogelijke dierenprints komen terug deze zomer. Tijdens de shows van onder andere LoeweValentino en Kenzo werden er vele printen vertoond. Een tas met dierenprint is goed te combineren met onder andere de all-whiteoutfit trend. Hierdoor krijgt de outfit meteen meer pit!

print

 

‘Gekke’ tas
Natuurlijk zijn er elk jaar ook weer een aantal ‘gekke’ modellen die we veel gaan zien. Het meest opvallende is de hoepeltas van Chanel. Dit is een quilted tas die bestaat uit een hoepel die je als hengsel gebruikt. Innovatief maar ook een beetje gek! Een andere tas waar veel over gesproken wordt is de ‘Lego-tas‘. Chanel is een samenwerking aangegaan met het speelgoedmerk Lego. De twee hebben samen diverse Lego-clutches ontworpen.

gek1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s